Δελτία Τύπου
02.03.2022

Η Designia Insurance Brokers ανάμεσα στους νικητές των Digital Finance Awards

459
  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Mail

Μια σημαντική διάκριση επεφύλασσαν για τη Designia Insurance Brokers τα Digital Finance Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Η εταιρεία αναδείχθηκε ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας Best Core System Project, κερδίζοντας το Bronze award για το έργο «Η Τεχνολογία στην Εμπειρία του Πελάτη».

Η Designia Insurance Brokers επενδύει με συνέπεια στην εξέλιξη των ψηφιακών της υποδομών, με στόχο τη συνεχή βελτίωση κι αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών της, κι αυτό αναδείχθηκε στο πλαίσιο των βραβείων.

Έχοντας υιοθετήσει μια σύγχρονη, πελατοκεντρική φιλοσοφία, η εταιρεία ανέπτυξε το πρόγραμμα «Η Τεχνολογία στην Εμπειρία του Πελάτη», που περιλαμβάνει την τεχνολογική λύση Microsoft Dynamics NAV for Insurance-Navins. Η πλατφόρμα αυτή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Diastasys και προσφέρει στους συνεργάτες και τους πελάτες άμεση πρόσβαση και ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο τους, από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή, σε ένα προστατευμένο cloud περιβάλλον. O πελάτης ή ο συνεργάτης τίθεται έτσι στο επίκεντρο, καθώς εξασφαλίζεται μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησής του, με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή από έναν πρωτοποριακό θεσμό, όπως είναι τα Digital Finance Awards, αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και μας γεμίζει χαρά. Πάνω απ’ όλα, είναι μια αναγνώριση ότι κάνουμε τα σωστά βήματα προς τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη εμπειρία, τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες μας. Με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που μας προσφέρουν διακρίσεις όπως αυτή, θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στη βαθύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, με στόχο να προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις που διατηρούν υψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης».