Δελτία Τύπου
28.09.2020

Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στα Impact BITE Awards 2020

  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Mail

Bronze Award για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft

Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των IMPACT Business IT Excellence Awards 2020 στην κατηγορία Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε εφαρμογές και υπηρεσίες: Cloud για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft. Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την αξία και τη σημασία του καινοτόμου αυτού έργου, το οποίο είχε ως στόχο να απλοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και εξέλιξής της.

«Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αμεσότητα και αξιοπιστία», ανέφερε η Άννυ Τρύφων, CEO της Designia Insurance Brokers. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευσή μας στα IMPACT Business IT Excellence Awards 2020, η οποία έρχεται ως αναγνώριση της επένδυσης στην ανάπτυξή μας».

Μέσω της νέας πλατφόρμας, η Designia Insurance Brokers ενσωμάτωσε έξι διαφορετικές εφαρμογές σε ένα σύστημα, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο workflow, με στόχο να απλοποιήσει μια πολύπλοκη διαδικασία, ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του συνεργάτη και του πελάτη της. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση που αυτοματοποιεί μια σειρά από ενέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, επιτρέπει σε κάθε συνεργάτη της Designia Insurance Brokers να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλο το χαρτοφυλάκιό του και όλα αυτά σε περιβάλλον cloud.

Μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας είναι να αναδιαμορφώνει την ψηφιακή υποδομή της, ώστε να είναι δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Η μεταφορά μιας σειράς εσωτερικών διαδικασιών σε μία πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει στη Designia Insurance Brokers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και συμβάλλει καθοριστικά στην ψηφιακή εξέλιξή της.