Δελτία Τύπου
16.09.2018

Στρατηγική συνεργασία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και Diastasys, για την περαιτέρω εξέλιξη των ψηφιακών της υποδομών

Corporate 1
  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Mail

Σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μέσω της λύσης Navins

Με βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση κι αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών της και στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης των ψηφιακών της υποδομών, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον διαπιστευμένο συνεργάτη της Microsoft, την εταιρεία τεχνολογίας Diastasys.

Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με την Diastasys για την υιοθέτηση της λύσης Navins, ως πυλώνα επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας. Η συγκεκριμένη λύση προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, η οποία θα επιτρέπει στα στελέχη την πρόσβαση στο σύστημα μέσω κάθε συσκευής (windows, web, mobile και tablet), ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης στο cloud ή on premise, ενσωματωμένο portal συνεργατών, real time διασυνδέσεις με εξωτερικά συστήματα μέσω web services και άριστες δυνατότητες διασύνδεσης με τα σημαντικότερα cloud services της Microsoft.

Ο κ. Σπύρος Τραπεζόντας, Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Τεχνικής Διεύθυνσης της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, δήλωσε σχετικά: «Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ από 01/01/2019 αποκτά ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης υψηλής τεχνολογικής υπεροχής για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα παρακολουθεί και θα εναρμονίζεται με τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις. Η επιλογή αυτή θα παρέχει σημαντική ευελιξία στους χρήστες, βελτιώνοντας σημαντικά την ταχύτητα απόκρισης καθώς και την ποσότητα και ποιότητα της πληροφόρησης. Κύριος στόχος φυσικά είναι να λαμβάνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ περαιτέρω αναβαθμισμένες λύσεις, που θα υποστηρίζονται από σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας και θα είναι προσβάσιμες από διαφορετικές συσκευές. Αναμφίβολα, μια εταιρεία του βεληνεκούς της Microsoft, μέσω του διαπιστευμένου συνεργάτη Diastasys, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας».

Ο κ. Αλέξανδρος Αρβανίτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Diastasys, πρόσθεσε αντίστοιχα: «Η λύση Navins, στα οκτώ χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και παρουσίας στην αγορά, έχει πιστοποιηθεί δύο φορές με τον τίτλο «Certified for Microsoft Dynamics», που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο διαπίστευσης παγκοσμίως, για λύσεις συνεργατών της Microsoft. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων των 5.000 χρηστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ενσωματώνοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες για τον ασφαλιστικό κλάδο, το Navins έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού, για κάθε σύγχρονο και επιτυχημένο ασφαλιστικό οργανισμό».

Σχετικά με την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α.

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. δραστηριοποιείται από το 1992 στη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εργασιών. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, έχοντας τη δυνατότητα ασφαλιστικής τοποθέτησης εξειδικευμένων αναγκών με τους καλύτερους ασφαλιστικούς και οικονομικούς όρους για τους πελάτες της. Συνεργάζεται εκτενώς με ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας τη δυνατότητα και για διεθνείς ασφαλιστικές λύσεις.

Από τον Αύγουστο του 2016, ο διεθνής ασφαλιστικός κι επενδυτικός Όμιλος Fairfax Financial Holdings Limited, ελέγχει από κοινού με την OMERS Administration Cooperation το 80% των μετοχών του Ομίλου Eurolife ERB, στην οποία ανήκει η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA, επενδύοντας δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Σχετικά με την Diastasys

H Diastasys ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την δημιουργία προηγμένου λογισμικού για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με συνεχή καινοτόμα ανάπτυξη που βασίζεται σε τεχνολογίες αιχμής της Microsoft, οι λύσεις της Diastasys για back-office, Portal συνεργατών, CRM και Analytics προσφέρουν ασυναγώνιστη προστιθέμενη αξία στους ασφαλιστικούς οργανισμούς συνδυάζοντας βέλτιστες πρακτικές και εξαιρετική φιλικότητα στον χρήστη.

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η έμπειρη ομάδα μας που συνδυάζει το πάθος για την τεχνολογία με βαθιά γνώση των ασφαλιστικών διαδικασιών και προσήλωση στον μοναδικό μας στόχο που είναι η παροχή λογισμικού που συμβάλλει δραστικά στην επιτυχία των πελατών μας.