Νέα και Ανακοινώσεις
13.03.2020

Επιστολή ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Coronavirus 1803

  • SHARE
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Mail

Αγαπητοί μας πελάτες,

Καθώς η κατάσταση που έχει προκαλέσει ο κορωναϊός στην Ελλάδα και διεθνώς εξελίσσεται ταχύτατα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες έχουμε, με απόλυτη συνέπεια στις οδηγίες των αρχών, προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών για την ασφάλεια των εργαζόμενων, των πελατών και των συνεργατών μας. Στόχος μας, μέσα από τις ενέργειες αυτές, είναι να προστατεύσουμε την υγεία των εργαζομένων αλλά και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί μας, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, έχουμε λάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι η εταιρεία μας θα λειτουργεί αδιάλειπτα, παρέχοντάς σας ομαλή επικοινωνία μαζί μας. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί μεonline εργαλεία, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τη φυσική παρουσία.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 18/3/2020, όλοι οι εργαζόμενοί μας πραγματοποιούν πλέον εργασία από το σπίτι – για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια.

Η λειτουργία μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, καθώς βασική μας επιδίωξη είναι να είμαστε στο πλευρό σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας, προτρέπουμε και παρακαλούμε όλους εσάς, να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τις παρακάτω μεθόδους για την εξυπηρέτησή σας:

  • Επικοινωνία με τους αρμόδιους των τμημάτων υποστήριξης μέσω των τηλεφώνων και emails που ήδη γνωρίζετε
  • Αποστολή e-mail στις διευθύνσεις:

Παραμένουμε κοντά σας και είμαστε στη διάθεσή σας, διατηρώντας ανοικτή την επικοινωνία μαζί σας για ό,τι νεότερο.

Άννυ Τρύφων
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος